Datum: 17 maart 2018
Tiid: 20.00
Plak: Tzum
Lokaasje: Moeting

Jubileumconcert brassband

Brassband Tzum bestaat 90 jaar! Dit vieren wij met een groots jubileumconcert op zaterdag 17 maart in De Moeting te Tzum. Onder leiding van onze dirigent Marten Miedema nemen wij u mee op een muzikale reis door de tijd. Het concert begint om 20.00 uur.
Speciaal voor dit jubileumconcert zullen ook oud leden en oude bekenden van Brassband Tzum zich bij de Brassband voegen. Samen vormen we één groot orkest met een grote verscheidenheid aan instrumenten en muziekstukken!
Sinds de oprichting van de brassband in 1928 tot nu, heeft er veel plaatsgevonden. Denk aan indrukwekkende gebeurtenissen, films waar iedereen het over had, musicals die veel bezoekers trokken, en beroemdheden als Elvis Presley en Michael Jackson. Denk ook aan muziekstukken die al jarenlang steeds weer uit de kast worden getrokken en intussen echte klassiekers zijn geworden voor de brassband. Alles komt deze avond aan bod; beleef alles opnieuw en haal herinneringen naar boven!

We heten u allen van harte welkom om met ons mee te gaan op muzikale reis door de tijd en om dit jubileum samen met ons te vieren!


slut dit finster